Gospodarstwo Dorobkiewiczów by Honda
Gospodarstwo Dorobkiewiczów
Typ: Mieszkalna
Parcela: 4x4
Cena: 251 251 $
Wymagania:
Bardzo często spotykany na naszej wsi sposób zabudowy. Na parceli znajdują się dwa budynki mieszkalne(stara chata i drugi budynek wybudowany w latach 1960-70), garaż z pomieszczeniem gospodarczym, rozległy ogród ze stawem, sadem, uprawami kwiatów, szklarnie.
Nowy dom został niedawno wyremontowany: plastikowe okna, tynki, odświeżono wnętrza.
Ostatnio Państwo Dorobkiewicze dzięki środkom z UE postawili 2 wiatraki żeby produkować własną energię elektryczną.
Widok ogólny:
Dom Babci Stefy Dorobkiewiczowej:
Babcia Stefa nie zgodziła się na przeprowadzkę ze swojej chałupy. Pozwoliła tylko kiedyś na wprowadzenie kilku udogodnień takich jak łazienka i centralne ogrzewanie.
Zapraszamy do środka. Sień:
Kuchnia:
Salon:
Sypialnia:
Łazienka:
Rzut:
A teraz dom Gustawa i Adeli Dorobkiewczów oraz dwójki ich dzieci: Tomka i Amelki.
Pani Adela jest z siebie bardzo dumna, ponieważ niedawno wyremontowano i urządzono dom według jej wskazówek.
Widok domu i ogrodu ze wszystkich stron:
Sad przed domem:
Podwórko/plac zabaw za domem:
Zapraszamy do domu:
Korytarz na dole:
Kuchnia:
Łazienka na dole:
Salon:
Korytarz na górze:
Podczas remontu na piętrze udało się wygospodarować łazienkę z wygodną wanną oraz osobną ubikację.
Łazienka:
Przed zainstalowaniem parceli w katalogu downloads należy umieścić pliki z załącznika. / First place the attached files in the Downloads folder, then install lot
Zgadzam się z poprzednikiem w 1oo% ! :wink Naprawdę świetne gospodarstwo,wiejskie,takie przytulne.I nawet plac zabaw przed domem,sad,naprawdę wszystko oddaje dokładnie wiejski klimat.Wielkie brawa !
Cieszę się, że podoba się Wam moja "typówka". Pełno tego wokół nas przecież wyrosło. Jako dziecko spędzałam wakacje w takim "klocku" i szczerze powiedziawszy sama byłam w szoku, że wyszedł tak realistycznie.