Bardzo klimatyczny i przytuulny dom . Myślę, że niejedna simowa rodzina w nim będzie mieszkać! No i bardzo miło ogląda się swoje dodatki w czyichś domach. Naprawdę to wielki zaszczyt dla twórcy Dziękuję.
Świetny domek wyszedł ci tym razem BXL (nie lubię tak pisać, ale nie pamiętam twojego imienia ). Oglądam co prawda w tej chwili w pośpiechu, ale już mi się podoba, i to bardzo kuchnia - jest taka inna, może przez nie opatrzone patterny - naszperałaś się, bo i wiklin masz ładnych kilka, i tkaninowych - i podziwiam cierpliwość w dobieraniu drobnych wzorków! Bardzo mi się podoba pattern na kanapie taki... w warkoczyki tu i ówdzie. I firanki mi się podobają (firanki, dywany i rośliny domowe nie udały się niestety twórcom gry, i też zawsze wgrywam "swój" zestaw.) Bardzo ładne wnętrza. Trochę mniej podoba mi się to co jest na domu. Ale wnętrza wynagradzają mi wszystko.
BXL widzę Twój poprzedni dom obok nowego. Fajnie to wygląda bo mają podobne kolory i tworza takie mini osiedle. Zgodzę się z Alicją że kuchnia wyszła Ci rewelacyjnie. Taki strasznie ciekawy wzór, do tego fajnie się "porozciągał". Faktycznie paterny potrafisz wybierać i dobierać. Twoje prace są naprawdę świetne
Dziękuje Wam, dom jest tak bardzo przeciętny i to chyba mi się podoba w nim najbardziej, bo bardzo chciałam, aby był taki realistyczny i tak się udało Chciałam, aby zachował charakter niegdyś fajnego domu z lat 80/90, przez to też i min kuchnia miała być coś w stylu takiej boazerii, czy wtedy tylko dostępnych tego typu podobnych desek. Bryła miała zachować taki tradycyjny styl domów kiedyś budowanych z gotowych elementów, pamiętam jak mój Tato miał kiedyś taki katalog "gotowych domów", zawsze jako dziecko nim się zachwycałam, one właśnie były tak specyficznie zdobione gdzieniegdzie takim wąskim deskowaniem, stąd i mój dom tak wykończony
Anulka, ja bardzo lubię Twoją twórczość, pobieram w zasadzie wszystko, bo zawsze wiem, ze to da się fajnie wykorzystać
Także dziergaj, dziergaj nam nadal
Ładny domek Kuchnia rzeczywiście bardzo fajna, moją uwagę zwróciła też przytulna i delikatna sypialnia oraz łazienka. Jedynie trochę dziwnie, jak dla mnie, wyglądają górne okna na frontowej elewacji, ale to detal. Gratuluję udanego domku
Świetnie udało Ci się oddać klimat z tego właśnie okresu. Faktycznie, wtedy taka boazeria była modna, mój teść w tamtym okresie dokładnie taką boazerię pomagał położyć u swojego sąsiada.
Podoba mi się także ogródek i taras, a wnętrza są jasne i przytulne.
Domek rzeczywiście taki typowo tradycyjny, myślę że po zmianie elewacji na kamienie i drewno idealnie pasowałby w górskie klimaty. Patterny zastosowane na meblach są wspaniałe, w szczególności te wikliny wymiatają
Przepiękny domek. Widać, że bardzo elegancki, prosty, ale zachwyci. Widać, że tutaj simowie dbają o swoją tradycję. Bardzo podobają mi się kolory - są ciepłe i delikatne. Świetnie jest urządzona kuchnia, podobają mi się te ''szczególiki'' najmniejsze. Uroczy ogródek.
Mam pytanie: W tym domu ile simów może zamieszkać bo bym chciała pobrać?