Wydział Urbanistyki i Zieleni Miejskiej ( Parcele / Lots )Samotnik, hulaka, młoda para, a nawet wielopokoleniowa rodzina może znaleźć w poniższym zasobie pustostanów odpowiedni dom dla siebie
Hotel AbrakadabraSIMsalabim by Honda
Hotel AbrakadabraSIMsalabim
Wielkość: 40x40
Wymagania:
UWAGA!
Aby wszystko wyświetlało się prawidłowo należy najpierw umieścić w katalogu downloads pliki załączone wraz z parcelą.
First place the attached files in the Downloads folder, then install lot.
Alladyn dostał pałac od Dżina w podziękowaniu za uwolnienie od konieczności powrotu do lampy. Dżin udał się w kierunku bliżej nieokreślonym, a Alladyn został z pokaźną budowlą i ogrodem do utrzymania. Mógł po kawałku zdzierać złote mozaiki z basenu, ścian i sufitów, ale postanowił nieco zainwestować i przerobić pokaźny harem na piętrze na wygodne apartamenty hotelowe, a pomieszczeni. Tym sposobem powstał bardzo luksusowy hotel (nie wiedzieć czemu noc w apartamentach z tarasem kosztuje coś koło 16000$ - przynajmniej tak było jak wysłałam tam Macierzanki na wakacje ).
W hotelu znalazły się: 4 apartamenty, restauracja, sklep z pamiątkami, Spa – masaż usługi fryzjerskie, jacuzzi, salon z rozrywkami – bilard, szachy, barek. W ogrodach Simowie mogą się pobrać w altanie, popływać w basenie, usmażyć coś na grillu, wydmuchać nieco baniek albo posiedzieć w zaciszu nad stawem i obserwować flamingi
Zapraszam do zwiedzania
Ogrody pałacowe i budynek z różnych stron:
Wchodzimy do środka
Hol z recepcją:
Sklep z pamiątkami:
Jedna z ogólnodostępnych toalet – wszystkie tak samo wyglądają
A teraz przechodzimy do skrzydła, w którym jest Spa:
Teraz drugie skrzydło, w którym jest część rozrywkowa:
Kuchnia hotelowa:
Dziedziniec z restauracją i częścią wypoczynkową:
Na piętrach znalazły się cztery apartamenty. Dwa apartamenty z tarasem na skrzydłach są dokładnie tak samo rozplanowane. Apartamenty w części środkowej są dwupoziomowe. Wejście do nich znajduje się na pierwszym piętrze. Na drugim piętrze znajdują się sypialnie i część wypoczynkowa. Na rzutach są widoczne pomieszczenia w których trudno było zrobić dobre zdjęcie
Dzięki wszystkim za miłe komentarze Muszę przyznać, że mimo oczopląsu jaki miałam przy wyszukiwaniu i dobieraniu tych wszystkich wzorków, bawiłam się przy tej parcelce świetnie i też mi się (nieskromnie mówiąc) podoba to co powstało