Domy / Houses Samotnik,hulaka,młoda para a nawet wielopokoleniowa rodzina może znaleźć w poniższym zasobie pustostanów odpowiedni dom dla siebie. |
The Following 10 Users Say Thank You to Kamil1990 For This Useful Post:
|
|
25-07-13, 19:59
|
|
Moderator Projektant miejski

1,028
|
 813
|
|
Bardzo przyjemny domek. Ładna pastelowa elewacja, urokliwa weranda i mile wnętrza. W sam raz na wakacje.
|
|
|
25-07-13, 23:04
|
|
Projektant miejski

45
|
 569
|
|
Najbardziej podoba mi się pokój zbuntowanego młodzieńca - rewelacyjne te pierwsze zdjęcie z tą lampą  Świetne otoczenie domu, dobry pomysł z łodziami  (bo jak inaczej dostać się na wyspę jak nie łodzią XD) Piękny widok z wanny w sypialni
|
|
26-07-13, 08:40
|
|
Administrator Projektant miejski

1,269
|
 1,116
|
|
Bardzo udany  Zwraca uwagę ciekawe ukształtowanie terenu wokół. Wnętrza ładne, jasne, eleganckie, ale wciąż zachowujące odrobinę morskiego klimatu. Podoba mi się
|
|
|
26-07-13, 17:09
|
|
Mieszkaniec startera

31
|
 51
|
|
Ooooooooj...nie dobrze. Nie dobrze...Nie dobrze ze to cudo tylko w simach jest, bo gdyby bylo gdzies miedzy jednym a drugim borem piskim na mazurach...to dzis juz jestem spakowana i jade!
Otoczenie bajkowe, sam dom dosc duzy jak na typowo wypoczynkowy wiec chyba lepiej potraktowac go jak raj na ziemi dla najgrzeczniejszego sima w grze. Uwielbiam jasne, niezagracone pomieszczenia, rzadko kiedy rekoloruje i uzywam wzorow (a tych ktorzy to robia umiejetnie podziwiam calym sercem!), wole harmonie, cisze, spokoj. Szum fal. Tak tam u Ciebie jest Kamilu i nie wiem juz czy mieszkac u Ciebie czy w piwniczce Szymona? A kiedy pojechac do Kamelii? A do Danuty??? Moze uda mi sie kiedys zgromadzic wszystkie Wasze projekty i dzien po dniu bede sie rozkoszowac Waszymi projektami 
Swietny kacik wypoczynkowy z grilem, parasolka, nektarek na stole. Wszelkiego rodzaju ozdoby, zielen, fontanny, zakamarki dla zakochanych w kolko odnajduje u Ciebie. W domu błogosc. Biele, szarosci, niebieskosci, turkusy, elegancko dobrane drewno, plecionki, hm. Bombowe pokoje dla dzieci, wybuch barw! Najpiekniejsza jednak dla mnie jest sypialnia z widokiem na wanienke, mozna swoja zonke podgladac w kapieli
Piekna praca Kamilu, bardzo mi sie podoba!
Gdybysmy sie nie widzieli to zycze Ci udanego, slonecznego, cieplego weekendu!
Pozdrawiam!
|
|
26-07-13, 18:06
|
|
Projektant miejski Dekorator Wnętrz

304
|
 1,170
|
|
O a ja widze gifa na pierwszym obrazku. Super. Domek akuratny, zaprasza do odpoczynku. Lampa- grzejnk jest znakomitym pomysłem.
|
|
|
26-07-13, 23:04
|
|
Projektant miejski Renowator Sunset Valley

927
|
 789
|
|
Jasny, prosty, wygodny. Zadbałeś o wszystko. Pokój nastolatka świetny, ale i inne pomieszczenia niczego sobie.
|
|
27-07-13, 02:45
|
|
Właściciel domu w mieście

241
|
 101
|
|
Bardzo dziękuję za przychylne opinie. Gif i nowa obróbka zdjęć miała wprowadzić nową świeżość w prezentacji moich projektów. Cieszę się, że Ania zagościła na "naszym" forum i to w dodatku z premierą w moim kąciku. Aniu idealnym sposobem na przedstawienie się tu na forum jest udostępnienie projektów, którymi nie wątpliwe możesz się pochwalić
|
|
|
03-12-16, 14:47
|
|
Moderator Projektant miejski

1,028
|
 813
|
|
Faktycznie, gif powala, choć dla tego domu wystarczą zwykle zdjęcia. Wygląda na nich znakomicie.
|
|
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)
|
|
Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten temat |
|
|
Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|