Właściwie to powinien nazywać się Kaprys. Miałam ochotę zrobić coś bardzo kolorowego i niespójnego z zewnątrz i wewnątrz. Oczywiście z godnie z zasadami zostawiłam ściany zewnętrzne, dostawiłam tylko trochę ścian w ogrodzie pod altankę, i przy wejściu. No i zaszalałam z dodatkami
Ale to jest ciekawy pomysł na ten dom! Trudno w nim rozpoznać poprzedni budynek. Podoba mi się to wnętrze i jego zagospodarowanie. Dobór mebli, kolorów i wzorów jest naprawdę świetny. Ten domek ma coś w sobie.
Pięknie! Wygląda tak stylowo i szykownie, Pobiło mnie lustro we wejściu, które uwielbiam salon taki elegancki Cudowne połączenie takiej klasycznej formy z nowoczesnością
Masakra, salonem i kuchnią mnie po prostu zastrzeliłaś i nie wiem co mam napisać. rewelacyjny sposób ze stołami, ja bym na to nie wpadła i zajefajnie wygląda ta komoda wykrzywiona , aż niemożliwe co może zrobić z meblem odpowiednie dobranie kolorów , chylę czoła za pomysłowość