Cena domu nieumeblowanego / Unfurnished: 93326§
Cena domu umeblowanego / Furnished: 187456§
Rozmiar parceli / Size: 30x30
Spis pomieszczeń:otwarty salon + kacik z kominkiem,oranzeria,czy jak to sie tam nazywa,kuchnia z jadalnia,biuro,kacik czytelniczy,dwie sypialnie i lazienki
Ilonko - domek jest śliczny! Wnętrza urządzone gustownie, gdyby był tam tylko brąz i ten jagodowy - to byłoby przygnębiające. Biel wnosi powiew świeżości i elegancji. Połączenie czekoladowego brązu i jasnego fioletu kojarzy mi się też bardzo miło z niedawno degustowaną czekoladą deserową z jagodami
Zdziwiłam się, że w grze mam takie fotele
Jedyne co mi trochę przeszkadza, to biel na zewnętrznych kafelkach - jednak tutaj użyłabym zamiast bieli - jasno-kawowego lub jak kto woli - beżu. Biel powoduje, że ten "podział" na kafelkach bardzo rzuca się w oczy, a że kafelki są duże, to robi się przez to taka "tabliczka czekolady".
Domeczek jest całkiem spory i ładny . Gratuluję pierwszego clean bo bardzo udany wyszedł. Pozytywnie odbieram kolory we wnętrzach, zaskoczyły mnie bardzo. Na zewnątrz tak jak Alicja zmieniłabym te kafelki na delikatniejsze. Wpraszam się na herbatkę.
Piękny domek, uwielbiam ten odcień fioletu a w połączeniu z ciemnym drewnem to już w ogóle <3 Najbardziej podoba mi sie kącik ze stoliczkiem na herbatkę, no jest cudowny po prostu Fajnie, że znalazłaś miejsce na takie domowe lecz gustowne spa. Jedynie co mnie razi to te jaccuzy tak na przodzie i ta fontanna jest chyba zbyt duża.