Wiesz co Loki ... nudna jesteś Kolejna super praca, bardzo podoba mi się kształt domu i kolor elewacji. Dla mnie przy robieniu rozbudowanych brył problem stanowi wybranie, a właściwie zrobienie dobrego dachu. Tobie to się oczywiście udało. Podziwiałem i zawsze będę podziwiał domki budowane na różnej wysokości terenu. We wnętrzach zaciekawiło mnie różna wysokość sufitów (tak, bele są cudowne) i idealne wpasowanie mebli w ścianę. O łazienkach oczywiście rozpisywać się nie będę, bo zabrakłoby baterii w klawiaturze Loki tworzysz w simach przepiękną sztukę, a ostatnie zdjęcie nadaje smaczku całemu projektowi. Jedyne czego mi brakuje to balustrady na schodach, nie chciałbym aby moje dziecko doświadczyło swobodnego, ale krótkiego latania
Myślałam Loki, że warsztat architekta zamknęłaś na głucho i udałaś się w siną dal... A tu kolejna perełeczka do kolekcji. Bardzo mi się podoba, i aż samej mi się zachciało coś podłubać.... Jak dojdę do siebie...
PS. Właśnie zabrałam się za zainstalowanie Skoku - więc może coś i będzie z tego
Ostatnio edytowane przez Alicja ; 17-02-14 o 23:15
Co ja tu dużo będę pisać?
Dom jest piękny. Bryła, dachy, poziomy, ogród- basen! - rewelacja.
Wnętrza super urządzone. Nowocześnie, ze smakiem. Świetne łazienki i sypialnie. Znowu kopalnia pomysłów na wykorzystanie różnych obiektów w nietypowy dla nich sposób, czy też stworzenie mebla z kilku innych. Muszę pooglądać jeszcze kolejne 10 razy, może się odblokuję i urządzę do końca ten mój porzucony nowoczesny...
No pęknie. Bajkowa sceneria, cudowna elewacja i rewelacyjne otoczenie. Wszyscy tak narzekali na Aurorę a doki w niej prezentują się rewelacyjnie. Najbardziej podoba mi się pomysł na wykorzystanie tego płotka który imituje belki Wnętrza jak zwykle urządzone ze smakiem Hahaha... Honda ja też mam porzucony nowoczesny Ale mój w porównaniu z Twoim to raczej taki XS jest
Poziom 1 - łazienka i ten salon z indyjskimi akcentami - świetne.
Poziom 0 - fajnie, że dwa pokoje dałaś do umeblowania własnego Sypialnia zielono-niebieska - świetna.
Na zewnątrz też fajnie, przytulnie tak ^^ Tylko ta końska piłka moim zdaniem niepotrzebna.
Oczywiście, że pobieram.
Ostatnie zdjęcie super po prostu <3