Loft, na działeczce niewielkiej bo 30x 30, z założenia nie chciałam nic wielkiego
Ogólnie w pierwotnej koncepcj miał byc cały biały, lecz ma przewrotna natura nie pozwoliła mi tego planu wykonać. Pojawia się kolor. W sypialniach i łazienkach. Ale główne pomieszczenia są jasne ,wiem że podłoga zlewa się ze ścinami itd, lecz tak miało być
Umeblowane 277742
Parcela 30x30
Wymgania
Bryła
Parter-
Salonik, jadalnia, kuchnia, 2 x łazienka, sypialnia, holl użytkowy
W końcu się doczekałam! Ach i było na co czekać. Perfekcja! Nie wiem, co Ci tutaj jeszcze napisać... elewacja jest genialna. Pobieram a moi simowie już pakują walizki )
Tobie przenigdy nie kończą się pomysły, prawda?
Ostatnio edytowane przez Kaynee Lay ; 24-02-13 o 21:34
Loki świetna parcela. Wszystko fajnie się ze sobą komponuje. Fajne te kombinacje półkowo-szafkowe hehe - bo chyba dobrze myślę? A jeżeli nie to mnie nakierujcie co to hehe. Wyglądają jak całkiem inne meble
Po prostu jak zwykle dałaś czadu.
Ostatnio edytowane przez Anulaa89 ; 24-02-13 o 21:00
Elewacja superowa! Bardzo podoba mi się bryła i te wszystkie zakamarki, które w niej są. Wnętrze zaskakujące, bo mniej industrialne a bardziej różnorodne i jest na czym oko zawiesić -zwłaszcza piętro przypadło mi do gustu. Ogólnie pełen wypas
Loki wyszło genialnie! Jest tu mnóstwo rewelacyjnych pomysłów, które jeśli pozwolisz wykorzystam Bryła i otoczenie są zniewalające, ale to już Ci kiedyś pisałem więc przejdę do wnętrz, bardzo podoba mi się ta recolorowana biblioteczka na wejściu, zupełnie nie przypomina oryginału Wspaniały jest też ten pomysł z tą zabudową lamp w jadalni i pokoju multimedialny, ciekawy pattern na tych kolumnach użyłaś.
Loki, warto było poczekać bo jak zwykle - full wypas i rewelka Bardzo mi się podoba zarówno wnętrze i zewnętrze, ale moim faworytem jest pokój multimedialny. Napracowałaś się nad rekolorami patternów, co dało wspaniałe efekty - w życiu by mi nie przyszło do głowy użyć tego metalu na biblioteczce, efekt - zadziwiający!
Jest po prostu super - kocham takie domki przerobione z pomieszczeń o pierwotnie innym przeznaczeniu. Znam twoją Stodołę, Remizę i Koszary - teraz następny tego rodzaju budynek. Boskie