Otóż tytułowa stara szafa wraz z młodym małżeństwem wprowadziła się do nowoczesnego, zabudowanego domu. Młodzi otrzymali szafę w spadku po dziadku,i tak o to ona razem z nimi podróżuje podczas przeprowadzek. Szafa skrywa starą Indochińską historię, z czasów gdy Kambodża stała się kolonią francuską Zapraszam!
No no w niewielkim stopniu nawiązuje chyba nieco do Casa Materka Hondy, co? Podoba mi się, acz trochę zbyt monotonnie, jeśli chodzi o kolorystykę.
Idziesz jak burza, Matt!
Łoo chciałbym mieszkać w takiej szafie Szczerze oglądając zdjęcia ogrodu pomyślałem, że bardziej nie da sie mnie zaskoczyć ... nawet nie zdawałem sobie sprawy wówczas w jakim byłem błędzie. W środku dom swoją nowoczesnością wymiata. Wszystkie pomieszczenia bardzo mi się podobają i nic w nich bym nie zmienił, no chyba że CC bym wywalił ale w tedy dom straciłby swoją magię a kuchnie to już napewno.
Kaynee, prędzej widzę tu nawiązanie do stylistyki Casa La Semilla niż do Materki Ten dom nie przypomina twierdzy
Bardzo mi się podoba zarówno bryła jak i wnętrze Pamiętam jak wyglądał wzorzec i wydaje mi się, że udało Ci się go zaadoptować do gry bardzo dobrze. Niektórych rzeczy w grze nie da się w końcu zrobić identycznie i nic na to nie poradzimy
Brawo