A dziś się o telewizor pytałeś?
Prosty ale bardzo ładny, zdjęcia też masz coraz lepsze. To mi sie bardzo podoba http://i1072.photobucket.com/albums/...nshot-9-14.jpg . Domki robisz już ekspresowo, świetna kuchnia i to rozwiązanie z przejściem pomiędzy częścią otwartą salonem i kuchnią
Kiedy wychodzisz poza wyłącznie czarno-białą kolorystykę powstają naprawdę świetne rzeczy. Bardzo mi się podoba, zarówno pomysł jak i wykonanie! No i mnóstwo ciekawych rozwiązań z kodem moveobjects on. Czekam na następne domki
Matt, przechodzisz sam siebie. A przeszedłeś naprawdę daleką drogę od tych pierwszych - czarno-białych. Nie były złe, ale sam popatrz! Sprawdza się stare powiedzenie - praktyka czyni mistrza! Aż się boję, co pokażesz za rok
Matt, zrobiłeś niesamowite postępy w ciągu kilku miesięcy. Podejrzewam, że jakbyś miał wrócić teraz do swoich starych projektów, to byś je całkiem przerobił.
Ten dom jest po prostu rewelacyjny. Brak mi słów, żeby napisać jak mi się podoba Brawo!
P.S. Zmieniłabym tylko jeden drobny szczegół w sypialni - albo wzór na pościeli, albo na kanapie przy łóżku